Fran is een zwarte band in de BJJ & Judo, ze heeft ook al een heel palmares aan overwinningen. Maar misschien nog belangrijker, ze is heel gepassioneerd door de sport en ziet ernaar uit om dit te delen met jullie!

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Zondag 25 september komt Fran Vanderstukken éénmalig naar Brugge om een introductie tot BJJ te geven.
Dit enkel gericht tot andere vrouwen die (zo goed als) geen ervaring hebben met de sport maar nieuwsgierig zijn wat het is.

Dit in een heel toegangkelijk kader en ieder op eigen tempo!

Deze sessie is ‘Ladies only’ omdat we graag de sport wat toegankelijker willen maken voor jullie en hopelijk om met een enthousiast groepje de sport te kunnen beginnen!

Schrijf je in voor de gratis workshop!

Voor wie is dit?
Vrouwen vanaf 16 jaar die graag wil ‘proeven’ van Braziliaanse Jiu Jitsu, een heel toffe gevechtsport die techniek boven kracht plaatst met een focus op grondwerk (geen slagen en stoten).

Wat kan je verwachten?
Een leuke, sportieve sessie van 2 uur waar je leert wat BJJ is, hoe dit je helpt om sterker in je schoenen te staan en enkele praktische technieken.

FAQ

Welke kledij is gepast voor de training?

Standaard sportkledij (T-shirt + short) is zeker voldoende voor deze sessie. Indien mogelijk kledij waar de persoon zo min mogelijk kan aan haperen (spannend, weinig zakken…).

Natuurlijk! BJJ is een gevechtssport voor iedereen. In onze lessen is iedereen welkom vanaf 15 jaar tot … Indien je twijfels hebt omtrent je conditie, gewicht, lengte, geslacht etc. vrees niet; de training kan volledig aangepast worden naar jouw huidige situatie. 

Deze sessie is ook een top moment om het zelf te ervaren en zien of dit iets voor jouw is!

Mail gerust naar info@bjjbrugge.be of contacteer Thijs (hoofdcoach van de club) op +32 495 48 33 56).