De visie bij BJJ Brugge is dat iedereen welkom is bij club. Braziliaanse Jiu Jitsu kan aangepast worden naar uw eigen niveau en met de nodige inzet kan iedereen dan ook uitgroeien tot een goede beoefenaar!

Gracie Jiu Jitsu Brugge & Oostende

GJJ Brugge is een deel van GJJ Oostende. Thijs Schutyser is namelijk zelf ook student in Oostende. Hij kreeg de kans van Antonio, hoofdtrainer Oostende, om de sport verder te verspreiden in Brugge.

Er is dan ook een zeer nauwe samenwerking tussen beide clubs en crosstraining wordt zwaar gestimuleerd. Thijs gaat dan ook nog iedere week mee trainen in Oostende en iedereen van Brugge is steeds welkom in Oostende. Dit geldt dan ook zo voor de leden van Oostende, die regelmatig in Brugge mee trainen.

Ga naar robingracie.be voor meer info!

Enkele belangrijke regels

We hebben respect voor al onze clubleden ongeacht hun afkomst, cultuur, geslacht, seksuele geaardheid enz.
Racisme tijdens en buiten de trainingen wordt niet getolereerd.
Iedereen let op zijn persoonlijke hygiëne (gewassen lichaam, geknipte nagels…) en draagt propere sportkledij of kimono als hij de mat opkomt (alles moet na elke les gewassen worden: kimono, belt…).
Afkloppen doet men beter te vroeg dan te laat! Rollen staat niet gelijk met vechten of competitie.

Ook buiten de club vertegenwoordig je onze club, gedraag je daarom met respect naar de club.

Check even de 10 commandments of BJJ in de afbeelding hiernaast. Als je deze allemaal volgt, dan is er zeker een plaats voor jou in onze club!